Det finns massor med god snabblagad mat som tex den här torskrätten som jag gör rätt så ofta. Bara till att blanda ihopmatlagningsgräddemed tex en smaksatt philadelphiaost (denna gången blev det tomat- och pesto), rivilitecitronskal och krydda med en god fiskkrydda, häll sedan blandningen över fisken (som kryddats med salt och peppar) i en form, tillsättlite grönsaker som tex tomater och spenat
InläggetSmarrigtorskmedtomat dök först upp på ZEINASKITCHEN. Vi åt kokt potatis och riven morot bredvid men rätten passar lika bra att servera medris, pasta eller coucocous
Jag har flera goda recept på gång men jag tänkte att jag skulle börja med denna mumsigafiskrätt. Riktigtmumsig är den också, men mycket smak av soltorkade tomater och en hint av basilika
4 bitartorsk, cirka 140 gram styck. 2 krm vitpeppar. 2 dl strimlade soltorkade tomateri olja. 0,5 dl olivolja. 1 klyfta vitlök. 2 krm chiliflakes. 0,5 dl riven parmesan eller grana padano. 12 potatisar, gärna delikatesspotatis som sparrispotatismedfint skal du kan koka utan att skala. 1 citron
Torskmed spenat och tomaterisyrligkaprisgräddsås – gör så här. torskfilé, färsk, gärna ryggfilé. Skala och skiva löken tunt och fräs den mjuk på medelvärme i ½ msk smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.