Ansa och skär purjolöken i tunna skivor och lägg i en ugnsform. Lägg laxbitarna över. Blanda crème fraiche, grädde, dill, finrivet skal från apelsin och citron samt apelsinsafti en skål
600 g torskrygg salt. Räk- och dillsås400 g räkor med skal 3 dl vittvin 3 dl vatten 4 dl vispgrädde 1 gul lök 1 morot 1 selleristjälk 1 msk tomatpuré 1 kruka dill majsstärkelse, tillredning 1 msk olja, neutral 25 g smör salt vitpeppar. Tillservering600 g potatis
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Har varit på möte på försäkringskassani hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när minsjukskrivning går ut
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde den rätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det tillmiddag så blev det renässans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.