Strö peppar över tonfiskkotletterna på båda sidorna. – 4 färska tonfiskkotletter, ca 500 gram. 4 färska tonfiskkotletter, ca 500 gram – 1 krm svartpeppar
Recept. Penny. fre, 2013-08-09 10. 20. 30min. (0). TomatsåsHacka lök och fräs på i kastrull, hacka ner tomaterna och pressa vitlöken, koka upp allt som ska vara i tomatsåsen, ca 15 min
Jag älskar att laga mat, men då "I" är på jobb så blir matlagningen så himla tråkig. Jag varierar oftast mellan dem rätter som jag VET går hem hos grabbarna
1 st tonfiskkotletter. Värm upp en stekpanna, tillsätt smör och låt det smälta men inte ta färg. Grilla tonfisken efter tjocklek och hur mycket rött man önskar i mitten
4 tonfiskkotletter à 200 g Marinad. Av Redaktionen 4 tonfiskkotletter. BBQ-marinerad Tonfisk med Mango- och ChilidressingTonfisken är fantastisk att lägga på grillen
Skölj och/eller torka av tonfiskkotletterna. Stek tonfiskkotletterna 5-10 minuter beroende på tjockleken. Lägg upp tonfiskkotletter och grönsaksblandningen på 4 tallrikar. 4 tonfiskkotletter à 200 g
I helgen festade vi till det med en trerätters, jag och karln i huset. Vi firade väl egentligen inget speciellt utan jag hade faktiskt förlorat ett vad där forloraren fick stå för en god måltid
4 tonfiskkotletter. Skala vitlöksklyftan och stöt den med lite salt i en mortel. Blanda med sköljd och finhackad kapris, finhackade sardellfiléer, finhackad rosmarin, citronskal och saft, 4 msk olivolja och finhackad tomat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.