Fylld fläskfilé med sparris- och getostrisotto
Tina´s Mat
Tina´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 600 g fläskfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Risotto
  • 1 gul lök
  • 0.5 dl olivolja
  • 3 dl
  • 2 dl vitt vin
  • 5-7 dl grönsaksbuljong av tärning
  • 100 g fransk getost
  • Salt
  • 1 knippe sparris
  • 2 dl färska örter
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl olivolja
  • 1 krm salt
  • 67 gradig innertemperatur, ca
  • 20 minuter Ta ut köttet och låt vila under folie ca
  • 10 minuter Risotto

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.