Dela kycklingen i portionsbitar. Skala och hacka löken och vitlöken. Dela chilin på längden, skrapa ut kärnorna och skär pepparfrukten i tunna strimlor
Dela hel kyckling i bitar. Vispa ihop marinaden av yoghurt, citron och kryddor i en skål. Lägg i kycklingen och låt den marinera i minst 6 timmar men helst över natten
En väldigt god wok som jag hittat inspiration till hos Johanna Toftby. Jag skippade sesamoljan i aiolin eftersom övriga i familjen inte är så förtjusta i just det
Att ha i nötter är inte vårt eget hittepå, det är tydligen så vissa av de indiska matlagarna gör för att få till en lite krämigare sås i grytan, och det blir det vill vi lova
Blanda chilisås med rödvinsvinäger, vatten och olivolja. Smaka av med svartpeppar. Finhacka bananschalottenlök, oliver, kapris och soltorkade tomater och blanda ner i dressingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.