av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
Krydda med salt och malen svartpeppar. Ett av mina favorit-kryddsmör, som maken gör med bravur. Jag föredrar nog ljus balsamvinägeroch en ljusare färg på kryddsmöret
Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås. I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör
Häll på balsamvinägeroch krydda med timjan. På ICA´s hemsida hittade jag ett recept på Karamelliserad Rödlökmed getost som skulle vara till en lammburgare
Skiva en rödlök tunt. Tillsätt mer salt och peppar om så behövs. Låt den ligga och dra 10 min i saften av en halv citron, lite salt och lite svartpeppar. Blanda ner i rödlöksröranoch tillsätt 2 msk finhackad slätbladig persilja och 2 msk finhackad koriander
Den här fräna, råa smaken försvinner och löken får en väldigt söt och fin ton när man tillagar den och gör sig jättebra tillsammans med något salt, till exempel halloumi
Ta en stor glasskål och täck botten med tomater sen lägger du på skivad lök. Blanda olja, vitlök, vinäger, persilja, paprika,chilisås, örter och kryddor efter egen smak i en skål
Blanda örtolja ochbalsamvinägeroch droppa det över tomaterna. Tomatsallad. Nyp ihop varje degplatta som till en calzonepizza och lägg dem på en plåt täckt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.