Fräs lök och svamp i smör tills vätskan kokat in, krydda med salt, peppar och timjan. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant ca 22 cm, nagga botten. Ta ut och låt pajen sätta sig 5–10 minuter innan du serverar med sallad
Hetta upp stekpanna med smöret, fräs tomatpurén. Krydda upp med salt o svartpeppar efter smak. min om det börjar se bränt ut så täck med ett foliepapper
4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Smaka av med salt och vitpeppar och låt blandningen svalna. Servera med en fräsch sommarsallad. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.