Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd. I en liten skål blanda ihop chiafrön och vatten och låt stå i 10 minuter under tiden som du förbereder dina övriga ingredienser
Alltså den här desserten måste du bara göra. Serverade den igår efter vi tryckt i oss hemmagjorda pizzor och trots att vi nästan var i ett tillstånd av matkoma, kunde vi inte låta bli den här nutellamoussen
Det är bara inte klokt vad den där gula saken gör för humöret, helst plötsligt känns det som om varje nerv och cell har vaknat ur någon form av Törnrosasömn och vill inget hellre än att typ shejka loss till en riktig discodänga
Och efter några veckor med träningspass som gått helt över förväntan så var det ett bakslag att plötsligt sakna den vanliga energin och glädjen till passet
Budapetsrulle, den BÄSTA. Tänk, när man blir bjuden på tårta av sin svärdotter, och den bara smälter i munnen, man njuter av varje tugga, man önskar att den aldrig tar slut för att den är så god
Om den är någon klassisk kaka som jag verkligen älskar så är det morotskaka. Jag hittade ett recept på favoriten Green kitchen stories och ändrade lite på receptet för att få till den kaka jag ville ha
Den bästa våfflan. Hemligheten ligger mycket i vaniljsockret och kardemumman, men det är även viktigt att göra smeten MINST dagen innan och låta den vila i kylen över natten
Jag har gjort en del gröna soppor i mitt liv, men gårdagens kniper helt klart den nya förstaplatsen. Denna gröna super-soppa är inte bara färgstark - den är dessutom fylld av smak och tuggmotstånd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.