Ljuvliga långrostade tomater – perfekta i mat, som smörgåspålägg. Soppan serverade jag sedan med blandade örter och rester av de underbara långrostade tomaterna som jag gjorde tidigare i veckan
Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Häll allt i pajskalet och lägg på skivade tomater, smat toppa med osten. Tillsätt zuccini, salt, svartpeppar, ev lite chili flakes (om du gillar starkt), creme fraiche och låt koka ihop i 5 min. 150 g smör. 1 krm svartpeppar. 6 st skivade tomater
Ringla över smör-& rapsolja. Dela tomaterna på mitten. Strö vitlök och persilja på tomaterna. Baka tomaterna i mitten av ugnen 15–20 minuter. 14 st bifftomater. 3⁄4 tsk svartpeppar. 3⁄4 dl Arla® Smör-&rapsolja oliv
Dela tomaterna och lägg dem i en ugnsform. Klicka röran över tomaterna. 500 g cocktailtomater. Mosa osten och blanda den med grädde, pressad vitlök, timjan, salt och peppar
Dela tomaterna på mitten och lägg dem i en form eller på en plåt. Krossa vitlöksklyftorna med sidan av en kniv och lägg dem tillsammans med örterna runt och på tomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.