Vänd champinjonerna i lite olja och krydda med salt och peppar. Skala och tärna rotsellerin. Blanda crème fraiche och pepparrot och smaka av med salt och peppar
Låt var och en fylla på sin egen soppskål med soppa, hackad vårlök, svamp, tofuoch sesamfrön. -Frasiga veganska raggmunkar med rökig och knaperstekt tofu
The post Vietnamesisk Phở medsvampochtofu appeared first on Sofia von Porat. Stek champinjoner ochtofu i lite olja, smaka av med salt och peppar och ställ åt sidan
Arrangera biffarna med såsen ochsvampen, och servera med den ugnsstekta potatisen samt salladen. Lägg upp biffarna på ett fat och täck med folie så att de hålls varma
Lägg i svampenoch stek i en minut til. Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar och ställ åt sidan. Servera en liten skål chermula eller häll en sked över potatis ochsvamp, då blir det en helt annan rätt
Lägg upp pasta på tallrikar, lägg svampblandning på och toppa med lite tofutärningar. Om man inte hittar rökt (eller annan smaksatt) tofu kan det vara bra att marinera den i ett par timmar innan så att den får lite smak
Smörj en ugnfast form och lägg ett lager med potatisskivor. tomat&medelhavsörter. Skala och hacka löken. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.