Tarte Mirange [mí-rânsch], med hasselgrädde och kolasås 

Detta...
Räkfrossa
Räkfrossa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl socker
  • 1/5 msk citronsaft
  • 0,5 dl ljus sirap
  • 1 dl socker (gärna muskovado men vanligt vitt går bra annars!)
  • 2 msk mjölkfritt margarin
  • 1,5 dl växtmjölk, tex kokos eller soja
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 krm flingsalt
  • 100 g nötcreme (typ ½ burk)
  • 250 g (1pkt) vispbar växtgrädde, tex Alpro Airy & Creamy
  • 2 dl bär, gärna syrliga tex lingon eller vinbär (jag blandade färska lingon, blåbär, hallon)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.