Ingredienser Portioner: 8 1 kg räkor med skal 1 äggula 1 msk senap 1 msk vitvinsvinäger 1/2 tsk salt 1 1/2 dl olja 2 msk vatten 1 knippa dill 1 msk pressad saft av citron salt 1 krm kajennpeppar 8 skivor skivad formfranska 2 msk smör eller margarin Garnering dillkvistar 1 citron 200 g löjrom Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
Ingredienser Portioner. 6 2 dl handskalade räkor 3 msk majonnäs 2 msk hackad dill 1 tsk vitvinsvinäger salt och peppar efter smak 6 st rågcrostini med chili 30 g löjrom dillkvist för dekoration Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ingredienser Portioner. 6 2 dl handskalade räkor 3 msk aioli 2 msk hackad gräslök 1 tsk vitvinsvinäger salt och peppar efter smak 6 st rågcrostini med havssalt och olivolja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
ToastSkagen. Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom. Det här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt
Så här gör jag min ToastSkagen. Klart minus är skagenröran som är gjord på räkor i saltlake. Har du ätit en supergod ToastSkagen på restaurang, såfall vilken
Svaret bara måste bli en ToastSkagen. Vilken är den mest klassiska och uppskattade svenska förrätten. Fantastiskt gott och står sig genom alla tider och alla trender
Småttingarna fick en egen efterrätt, smörstekt toast med ost och skinka, det blev populärt. Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.