Här kommer jag med några tips på förrätter på nyårs. Nagga smördegen väl med en gaffel. Om smördegen bubblar upp i ugnen kan man efter gräddningen trycka med en stekspade så att bottnen blir platt
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller på med nya tips in i det sista. Vänd smeten försiktigt med en slickepott tills du har en krämig blandning
Iförrgår gjorde jag en liten sats marmelad med lika delar mosade aronia och jordgubbar. Så jag gjorde ett litet test med samma tillvägagångssätt som min bästa svartvinbärssaft
För jag har inte hängt med på att det redan är TISDAG. Därför delar jag idag med mig av det enklaste receptet (om jag ens kan kalla detta för recept) som publicerats på den här bloggen
Det blir helt klart något med choklad, men kan inte riktigt bestämma mig för exakt vad. En chokladpudding gjord på bra choklad, och toppad med färska bär och en klick lättvispad grädde är ju både enkelt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.