Ett tips är att tärna det och steka ihop med grönsaker. Vi smörstekte fisken i stekpanna och serverade den med ugnsrostad färskpotatis, de baconfrästa grönsakerna och hollandaisesås (på burk)
stekta, rågmjölspanerade torskfiléer och ugnsbakade, dressade grönsaker. Den inte så grönsaksvänligt inställda delen av familjen fick klyftpotatis, medan vi andra njöt av grönsakerna, som dressades med samma goda dressing som vi använder till den nästintill uttjatade underbara brysselkålen
Som ni vet är jag inte speciellt bra på att laga vardagsmat (jag tycker helt enkelt inte det är lika roligt), men ibland tryter ekonomin och då är det bra att ha lite recept i rockärmen som man kan hala fram vid behov
Under tiden steker man grönsakerna (i lagom stora bitar) och oliverna en liten stund i slutet. Servera fisken på grönsakerna med en klick majonnäsblandning ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.