Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Övrigt ⁄ Recept ⁄ SoppaPurjolökssoppamed potatis, extra god med bacon. Om man vill kan man också behålla bitarna och låta bli att mixa sin purjolökssoppa
6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Potatis- och purjolökssoppa är ju en gammal fransk klassiker, men i just den här tappningen med kantarellfond har i vart fall jag aldrig tänkt på att göra den
Häll på glöggen och täck med plastfolie. Servera med fikon och mandlar. Skär osten i skivor. Lägg ost, russin, stjärnanis och lagerblad i en liten form
Det är sådana här middagstips som jag vill överösa bloggen med, för att visa hur något enkelt och billigt kan bli en helt crazy-fantastiskt-supergod middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.