Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Ugnsbakad Ädelost med varma Hjortron 50 gr Ädelost 1 dl Hjortron 5 Valnötter En knippe färsk Persilja Rapsolja till fritering Lägg hjortron och ädelost i en ugnsfast form
6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Spritsa på den fluffiga moussen och toppa med dom glöggmarinerade hallonen. Glöggmarinerade hallon2 dl frysta hallon, upptinade 2 msk glögg, gärna starkvin 0,75-1 msk florsocker
Smula ner ädelosten och krydda såsen med timjan, peppar och lite salt. 4 dl grädde1 msk mjöl till redning + en skvätt gräddeca 150 g ädelostlite timjangrovmalen svartpepparlite saltGör så här. ca 150 g ädelost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.