Sätt ugnen på 250 grader. Tina fisken bara såpass att den kan skäras i ca 4 cm breda stycken. Smörj en eldfast form och lägg fiskbitarna i mitten (se bild)
Vispa grädde ganska hårt, inte till smör men den ska ligga kvar i bunken när du vänder på den. När dulce de lechen har svalnat brer du på den på den understa bottnen
Så här ser de inledande rätterna ut på den smakliga påskbuffé som vi bjöd av igår. Mangosillen var en av de rätter som många av våra gäster uppskattade och ville få recept på
Desserten gjorde jag redan på onsdagskvällen, så den var klar. Recept på den kommer i nästa inlägg. Förrätten skulle vara superenkel var tanken, men eftersom Växjö inte dignade av fetaost i bit så fick jag lägga mycket tid på att leta, vilket gjorde att på den tiden skulle jag kunnat göra en ganska avancerad förrätt
Mamma lagade i stort sätt alltid maten från grunden, så dillkött hamnade nog på vardagsmenyn istället för på helgmenyn och vi var nog lite bortskämda med den goda husmanskosten vi fick därhemma
Lägg ut laxskivorna på stora fat. Blanda crème fraiche, senap, vitlök och salt. Ringla lite av såsen över laxen och strö över pinjenötter, basilikablad och ost
Det är så synd om henne, tar på att ha feber så länge. Kiron är snuvig fortfarande men piggare och ska få gå på skolan (herregud han missar ju så mycket i vår
Buffén vi bjöd på får ni dock vänta lite till på då jag måste bege mig till mitt jobb, så idag får ni världens enklaste snittar som dessutom har en strykande åtgång och det brukar betyda bara en sak
Klicka för recept på brödet. Sätt ugnen på 200 grader. Hej snyggisar ♥. Idag blev det veggomiddag och jag fick äntligen för mig att testa linsbiffar som jag länge velat gjort
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.