Forma degen till en vriden limpa och lägg på bakpappersklädd plåt. Förslag på smaksättning/fyllning. Använder man ändå bergssalt så måste man tänka på att minska mängden
Klassiska maträtter att ha till påsk är kyckling och lamm. Förra året serverade jag parmainlindad kyckling i balsamicosås, i år lutar det åt lammstek, alternativt en klassisk grillning
Här kommer lite tips på vad ni kan mumsa på till påsk. lemoncurd till kluttarna ovanpå äggen. Skär försiktigt bort toppen på äggen, så pass att äggen kan tas ur
Vispa grädde ganska hårt, inte till smör men den ska ligga kvar i bunken när du vänder på den. När dulce de lechen har svalnat brer du på den på den understa bottnen
Den surdeg som du inte behöver på en gång till ditt brödbak går bra att frysa. Frys ner i påsar exempelvis med 1 dl i varje och kanske några med 5 dl. 1/4 av ett paket jäst på 50 g
Jag lade upp allt på ett stort runt fat, fetan i mitten och dadlarna runtom med varsin tandpetare i. Desserten gjorde jag redan på onsdagskvällen, så den var klar
Lägg ut laxskivorna på stora fat. Blanda crème fraiche, senap, vitlök och salt. Ringla lite av såsen över laxen och strö över pinjenötter, basilikablad och ost
Det är så synd om henne, tar på att ha feber så länge. Kiron är snuvig fortfarande men piggare och ska få gå på skolan (herregud han missar ju så mycket i vår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.