Det slutade med fyra sorters bullar och en vetelängd varav faktiskt bara en innehöll kanel. Här under finns ett grundrecept som blir ganska lagom med bullar för att bjuda hem lite blandat löst folk, sen skadar det ju inte med en påse i frysen heller
Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Men en av de saker jag lagat i jobbsammanhang är i alla fall den här fantastiskt trevliga rabarberdesserten, och den vill jag verkligen dela med mig av
Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast. Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen
Mycket gott och nyttigt. Isabella är tillbaka på förskolan, så hon har längtat. -) Eftersom jag är hemma med Rasmus så får hon inte gå på fritids som dom andra får så hon har haft ett låååångt jullov, vilket vi ju givetvis tycker är mysigt men hon saknar allt sina kompisar ändå
Den här fantastiskt goda laxen serverades rå tillsammans med japanska tillbehör. I senaste Elle Mat & Min hittade jag ett recept med spenat och edamamebönor som med sin extremt goda dressing passade utmärkt till laxen
Nyp till dem här och där så att de blir lite ojämna och gör skåror i dem med en kniv. Min dotter tycker faktiskt det är roligare med Halloween än julafton för det finns så mycket kul att göra i pysselväg
Rör om ordentligt och ställ sedan tillbaka burken på den varma platsen. En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
fylld mednyttiga godsaker och bakas ut på direkten. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund så då slängde jag ihop detta brödet så himla gott och enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.