Thaistyle med lax och räkor
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Tid: 30 minuter 600 g lax, utan skinn skuren i grytbitar
  • 2 dl hanskalade räkor (alt. lyxräkor i lake)
  • 10 skogschampinjoner 3 msk rapsolja till stekning
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk röd chilipasta
  • 3 cm färsk ingefära, skalad och riven
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 dl grädde + 1 dl vatten
  • 1 msk koncentrerad kycklingfond
  • 1 röd paprika
  • 1 rödlök, skivad
  • 2 lime, färskpressad saft och rivet skal
  • 1 dl grovhackad koriander
  • salt
  • 1 krm Cayennepeppar
  • 1 pkt risnudlar (ca 400 g)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.