Thailändska fiskkakor med nouc cham
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 gram ingefära
  • 2 st röda chilifrukter
  • 3 st limeblad
  • 1 st citrongräs
  • 1 st Schalottenlök (ar)
  • 0.75 dl fisksås
  • 3 st limefrukt(er) , Saften från
  • 400 gram lax
  • 200 gram torsk eller annan vit fisk
  • 1 st ägg
  • 1 knippa(en) koriander,hackad
  • 1 olja till stekning eller fritering
  • 2 st röda chilifrukter
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 2 msk palmsocker
  • 3 tsk limejuice
  • 1.75 dl vatten
  • 1.75 dl fisksås
  • 3 msk risvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.