Rostaderotsaker är en rätt som alltid funnits med. Det är bara att skära lite rotsaker och grönsaker i bitar, vänd runt i olja och kryddor, toppa med något gott och servera med någon god röra
Till detta kokade jag ihop en sås med vitt vin och örter. Rostaderotsaker var ett tag sedan vi hade och jag lade på några skivor getost mot slutet i ugnen
slutligen kunde en tallrik med lammbog, rödvinssky och rostaderotsaker serveras. Â Den redan i bitar styckade lammbogen la jag upp i en ugnsform, gned in med salt och peppar, späckade med vitlöksbitar och färsk rosmarin
Så det får helt enkelt bli ett litet bonusinlägg fastän det inte är "dags än" enligt min alldeles egna kalender, där jag numera uppdaterar med recept ungefär var tredje dag
Lägg kycklingen i en ugnsfast form och fyll den med tomater, vitlök och timjan, så mycket som ryms. Gnid in kycklingens utsida med olja, salt, peppar och lite av den färska timjan
Servera Soja Nuggets tillsammans medrotsakerna och tzatzikin. Rostaderotsaker. Skala rödlök, skrubba rotsakerna rena och klyfta sedan alltsammans i lagom storlek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.