Ingredienser Portioner. 4 600 g kycklinglårfilé 400 g morötter 2 msk smör 3 msk vetemjöl 5 dl vatten 1/2 dl vispgrädde 1 hönsbuljongtärning 2 msk ättiksprit (12 %) 1/2 tsk salt 1 dl finskuren dill 150 g strimlade salladsärter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera tandoorikycklingen tillsammans med dipp, ris och broccoli. Blanda ihop spiskummin, paprikapulver, ingefära och salt med creme fraiche i en stor bunke
Baka i mitten av ugnen i ca 30-40 minuter, eller till kycklingen fått mycket färg och är genomlagad, testa med att sticka hål i kycklingen, saften som rinner ut ska vara helt klar
Hoppa inte över att göra riset, för det passar jättebra ihop med kycklingen. Använd gärna en elektrisk riskokare, men det funkar bra att koka i vanlig kastrull med
Blanda ihop garam masala, spiskummin, koriander, chilipulver och salt med yoghurt i en stor bunke. Koka ris enligt anvisning på paketet och koka upp en kastrull med vatten till broccolin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.