Ingredienser Portioner. 4 2 vitlöksklyftor 600 g strimlad kycklinglårfilé 2 msk olja 2 msk sesamfrö 2 morötter 1 liten purjolök 250 ml teriyakisås 1 dl vatten 150 g sockerärtor 1 litet isbergssalladshuvud Till servering ris Lägg till i inköpslistan
Om du inte har provat att panera kycklingfilén med riven halloumi ännu så är det hög tid. Jag har gjort det igen för det här är en av mina absoluta kycklingfavoriter
Blanda alla ingredienserna utom kycklingen till kycklingbulgogin till en marinad. Lägg i kycklingen och låt marinera i minst 20 timmar eller mer, gärna över natten
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Dela potatisen i klyftor. Blanda med olivolja och salt. Rosta i ugnen ca 25 minuter på 225 grader. Hacka örterna, skiva salladslöken och blanda upp med potatisen innan servering