Kyckling2 tsk flytande margarin 1 klyfta vitlök 600 g kycklingfilé salt och peppar 150 g salladsost, 10% 2,5 dl matlagningsgrädde, 4% 75 g soltorkade tomater i olja
Garnera med gräslök och servera medpotatisen. 1750 g potatis. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g rabarber i bitar 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk honung 2 msk kycklingfond ½ tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk gräslök 750 g potatisBörjamed att koka potatisen i saltat vatten
skala och hacka lök samt pressa vitlök och lägg i en kastrull med olivoljan. Förbered tre tallrikar - en med mjöl blandat med salt och vitpeppar, en annan med uppvispade ägg och en tredje med riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.