Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilé med kycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Skär kyckling i tärningar och purjolök i strimlor. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Tillsätt juice, sweet chilisås, buljongtärning, soja och kyckling
Lägg kyckling och rabarber i en ugnssäker form. 500 g kycklinglårfilé. 12 msk kycklingfond. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g rabarber i bitar 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk honung 2 msk kycklingfond ½ tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk gräslök 750 g potatisBörja med att koka potatisen i saltat vatten. 1Salta kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna
Dela kycklinglårfiléerna och stek dem runt om. 1500 g kycklinglårfilé. Stek tills kycklingen är genomstekt, cirka 10 minuter. 2 Skär kycklingen i mindre bitar och blanda med resten av ingredienserna