Hej. -)Var det någon som satt uppe inatt och tittade på hockeyfinalen i JVM. Själv föredrog jag att njuta av en god sömn medans övriga familjemedlemmar följde dramat
Idag är det Valborgs och jag passar på att kompa ut. Tur det, för ikväll drar vi till husvagnen i Valliden och imorgon drar vi den till vårt smultronställe Ostvik
Rulla ut smördegen på en bänk eller ett bakbord. Bred på ett lager nutella. Strö över hasselnötter. Rulla från båda långsidorna mot mitten till en fast rulle så att du får kringelliknade kakor när du skär rullen i ca 2 cm breda bitar
4 frysta smördegsplattor, ca 320 g. 200 g Apetina vit ost. 2 krm svartpeppar. ½ dl hackad mynta. 1 ägg. 4 frysta smördegsplattor, ca 320 g 200 g Apetina vit ost 2 krm svartpeppar ½ dl hackad mynta 1 ägg
(6 port. )2 burkar avrunnen tonfisk 1 gul finhackad lök2 ägg1 – 2 msk finhackad persilja1 – 2 msk finskuren gräslök2 msk senap1 msk hela kumminfrön2 dl riven ost2 smördegsplattor à ca 10 x 15 cm Mosa och blanda tonfisk med lök, ägg, kryddgrönt, kummin, senap, salt och peppar efter egen smak
Dessa köttfärsfyllda uppsprättade mumier bjöd jag familjen på våran årliga halloweenmiddag i år. ) Köttfärsen smaksatte jag med tacokrydda och serverade med tacoschips och de var verkligen gott =) Dock blev de inte riktigt som min bild i huvudet och de såg bättre ut på plåten innan de åkte in i ugnen men sen jäste de ihop på alla sätt och vis och såg mer ut som en barbapappa haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.