Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsformoch fyll dem med röran. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Klyv, kärna ur och skölj paprikorna. Fördela paprikan i rena burkar. Slå lagen över och sätt på locket. Förväll dem i kokande vatten 1 minut, spola dem sen i kallt vatten. Kokaihop lagen 3-4 minuter och låt kallna. 3 paprikor i olika färger. 2 dl strösocker. 2 bitar muskotblomma. 1 bit torkad ingefära. 6 kryddnejlikor. 8 kryddpepparkorn
Vi åt den här gången quinoamedgranatäpplekärnor till. Riv över rikligt med parmesan. En tacksam rätt att göra ochsom barnen uppskattar är färsfyllda paprikor
Rätten bestod av en ugnsgratinerad wrap medKeso smaksatt med grillad paprika. Nu när jag skriver receptet får jag ett svagt minne av att tortillabröden jag använde förr var smaksatta medtomat, vet inte om dessa finns kvar längre
Skala och hacka lök och vitlök och låt fräsa med. Skär av ett lock på paprikornaoch kärna ur dem. Späd med vatten ochkrossadetomateroch krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.