På det generösa buffébordet fanns bland många andra läckerheter den typiska libanesiska rätten tabbouleh, som är baserad på bulgur, och som även innehåller persilja, mynta, tomater, lök och citronsaft
Lägg lergrytan i ugnen som skall vara kall, sätt ugnen på 225 grader i 40 minuter,vänd rostbiffen och sänk värmen till 175 grader i ca 1 timme och 40 minuter. 2 kg rostbiff (400 g)
En enkel middag på färdigköpt Rostbiffmed en currydoftande Dansk Remoulad. En tunn skiva surdegsbröd på råg, med generösa mängder pålägg, gärna med en fet majonnäsbaserad sås
Recept kommer att följa en tid framöver och vad passar bättre än att börja med än tabbouleh. Skölj bulgurn i kallt vatten och blanda med tomaterna i en bunke
Låt såsen sjuda lite och smaka sedan av med salt och peppar. Red av med vetemjöl eller maizena. SparrisMedan såsen sjuder och köttet vilar så blanchera sparrisen
Skiva rostbiffen riktigt tunnt, helst med skärmaskin och lägg upp den på. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.