Kryddig kyckling med ingefära och päron 1. Marinad. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Morotskaka att dö för. Min morotskaka gjorde succé i lördags. Det var min allra första. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret till tårthimlen. Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Så idag tänkte jag skriva lite om hur man gör saft, det finns ett par olika sätt. De olika metoderna har olika fördelar och olika nackdelar så jag tänkte vi skulle gå igenom dem
Det är så enkelt att det kan tänkas att vi aldrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vida vi inte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investera i ett helt rökeri
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Tänk på att inte låta grädden koka utan den ska bara värmas upp. O la la, fredag. Så himla gött och god var tydligen den här desserten jag gjorde till herrarna och bjöd på igår, för det var väldans tyst runt bordet, bara ett eller två mmmmmm hördes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.