PrintVarmrökt laxpå mitt vis. Varmrökt lax är något som jag alltid kommer att förknippa med sommar och solsken på en av Stockholms mest besökta skärgårdsöar
(Annars steker du laxenpå samma vis som nedan och häller över allt i grytan. Om du steker laxen i samma panna lägger du kålen på ett fat vid sidan om så länge
Mer japanskt. Placera svampen som grund med laxenovanpå. Lax med japansk touch. Vanliga ingredienser i japansk mat är ris och fisk och som kronan på verket på denna rätt serveras en sojasås som sätter den japanska touchen
Men har man ingen välhängd biff hemma är det bara att glömma tanken men vill man ha samma smak i stort och har lite lax tillövers så blev detta jättegott
När den smördegs inbakade laxen är färdig och fått en fin färg tar du den ut, låter den vila i några minuter varpå den penslas med stark senap och därefter rullas i det krossade nötterna
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Låt det koka upp och sedan koka på svag värme tills den tjocknar en aning. Ingredienser4 quornfilèer 1 liten/ medelstor zucchini1 medelstor gul lökNågra färska bönor/ sockerärtor1 morotRöd curry pastaTorkade eller frysta kaffirlime blad1 skvätt japansk soja1 burk kokosmjölkJapansk sojaSweet chillisåsGör så här
I testandet av svenska alternativ till ris kom vi i början av sommaren till dinkelmatvete. Först blev jag lite besviken på konsistensen, som jag tyckte jag lite grötig, men efter att ha blandat det med resten av ingredienserna i taboullehn blev det jättegott och inte det minsta grötigt
Skär den rökta laxen i småbitar. Tillsätt laxen och efter några sekunder grädden. Blanda ner i pannan med laxen, tillsätt Parmigiano Reggiano samt färskmalen svartpeppar och hackad dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.