Smaka av med pressad lime samt en nypa kokossocker. Servera chilinmed t. Personligen gillar jag att servera den med kombinationen ris och quinoa, då det bidrar med olika textur, men enbart quinoa eller ris är också gott
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svartabönor, sköljda. 1/2 röd chili, tunt skivad. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar. 1/2 röd chili
Strö över salladslöken och blanda runt med en ätpinne. Detta är nästan samma recept som det här doufu-receptet fast med doufun utbytt mot aubergine, även detta är i Hunanesisk stil
Tillsätt vita bönor i dess tomatsås, tomatpuré och vatten. Strimla fläskfilén tunt och lägg i ugnsformen med marinaden och blanda om så att allt kött marineras
Skölj bönornaoch låt dem rinna av. Blanda i bönorna när ett par minuter av koktiden återstår. Servera chilinmed varma tortillabröd, nachos eller ris och avokadoyoghurt
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönoroch tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Smaka av med salt, peppar och ev lite chili. Skala morot, lök och vitlök och hacka dem grovt. Fräs morot, lök och vitlök i smör i en stor tjockbottnad kastrull
Dessto mer grönsaker du tar, dessto mindre kommer limenochchilin att smaka, men fyller du en tallrik med grönsaker och rotselleri så kommer styrkan att hamna någonstans på medium/stark på hetskalan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.