4 ägg
Koka riset i dubbel mängd vatten och lantbuljong i ca 40-45 minuter Rosta mandlarna lätt i en torr stekpanna på medelhög värme. Hacka dem sedan i större bitar.
Torskryggen långsambakas, den gröna sparrisen steks för att bibehålla sina underbara smaker – det hela serveras med ljuvligt ramslökssmör och italiensk potatis
I min strävan efter att börja gilla den den bleka primören testade jag, som förrätter, både Annas goda sparrissalladmed ramlök och en vit sparrissoppamedramslökskrutonger
Denna sallad på svartråris njöt vi av i helgen. Toppa medsvarta vinbär och de rostade pumpakärnorna. Häll över balsamvinägern och blanda allt med riset
Svarta bönor och butternut är en favoritkombination hemma hos oss som det är och mexikanskt är aldrig fel, så det är inte undra på att denna rätt gick hem hos alla
Skeda på sås och toppa med den smörstekta sparrisen, tunt skivade skogschampinjoner, ruccola, rostade pinjenötter, riven parmesan samt svart tryffel (Gotländsk) Fusion på en tallrik mellan Gotländsk durumpasta, grön sparris & Öjn’s guld – Svart tryffel med italienska inslag av parmesan & pinjenötter
Salt och svartpeppar. Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag kommer att servera vitkålsjansson, ansjovisrulle, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad, olika sorters sill, rökt lax, kokt ägg med majonnäs och så till alltsammans så får vi en kall snaps
Sparrismed bacon, parmesan och nötter är magiskt. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.