Smaksätt med salt, svartpeppar, cayennepeppar, citronsaft och finhackad rödlök. 14 tsk svartkaviar. 1Svartpeppar, efter smak. 14 dl grovriven parmesan, ca (av typen Parmigiano Reggiano) 20 skalade räkor (5 st/port) 200 g tunnskivad kallrökt lax 8 msk skagenröra 4 tsk svartkaviar 1 isbergssallad 1 kruksallad 1 citron 1 knippe dill 1 knippe gräslök. 1Skagenröra med räkor300 g räkor med skal, ca 2-3 msk hackad dill 4 tsk ishavsrom 1 dl majonnäs 1 dl crème fraiche Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak Ev cayennepeppar, efter smak 2 tsk pressad citron, ca 2 msk finhackad rödlök, caSkagenröra med räkor. Fyll på med 2 msk skagenröra, toppa med skalade räkor och en tsk svartkaviar samt dekorera med dillkvist, finhackad gräslök och en citronskiva
Servera med yoghurten, den hackade rödlöken och på toppen en rågad tesked svartkaviar. Svartpeppar. Blanda yoghurten med 2 pressade vitlöksklyftor och krydda med salt och svartpeppar. 1 burk svartkaviar
Krydda med salt, svartpeppar och pressa över några droppar citron. nymald svartpeppar. Ansa och skär kycklingfiléerna i små tärningar och stek i smör utan att de tar färg
Blanda lax, lök, dill, kapris och majonnäs till en smet. (Om du inte gjort majonnäsen själv använd då Hellmanns eller annan majonnäs gjord med vinäger, inte ättika)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.