Hoppas jag nu har svarat lite på de frågor jag har fått. Först vill jag bara påminna er om att jag inte har någon utbildning överhuvudtaget och att jag fick hjälp av PT
Jag ville ju ge mig på att baka i helgen och nog har jag bakat. Men som svågern sa, varför ge sig på gifflar när jag inte är den mest utvecklade "bagerskan" i sta'n
Så här kommer svarpå de vanligaste frågorna jag får. Vad går boken ut på. Boken ”Sju steg” går ut på att ge läsaren, inte bara goda och nyttiga recept, utan också på att ge verktygen som behövs för att omställningen till ren och läkande kost blir beständig
Jag fick en utmaning av fina Linda som bloggar på Matstugan att svarapå tio frågor. Det är gott att äta vaniljglass till och lite extra kolasås på toppen
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Svartpeppar. Svartpeppar. Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.