Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på cremefraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Till servering nachochips 2 dl crème fraîche. Majssoppa500 g fryst majs 3 msk rapsolja, till stekning 1 morot 1 stjälk stjälkselleri 1 gul lök, stor 4 klyfta vitlök 8 dl vatten 2 grönsaksbuljongtärningar 50 g smör salt
Smaka av med salt och peppar. Blanda ner crème fraiche, vitlök och spenat. Skala och skiva vitlöken. Fräs den i smör några minuter och blanda ner spenaten mot slutet
Vispa ihop buljongen med crème fraichen, och koka upp. Lammet köpte jag i höstas från våra Rasbogrannar Kristina och Torsten Örde på Örby gård, och laddade frysen med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.