Grovhacka svampen och fräs den i margarinet tills det mesta avvätskan har försvunnit. Kör den tillsammans med löken och persiljan imixer eller matberedare, Tillsätt salt och peppar och kör en kortstund till
Eller bak och bak men jag hade slut på i stort sett allt så jag har gjort en stor sats zucchinibröd, pepparkakor som i skrivande stund är i ugnen, groddat hel råg som ska torkas när de fått svans, groddat och torkat nästan ett kilo bovete, gjort mangobollar och fryst in, gjort svamppastej (smakar lite som leverpastej, och ja, recept på detta kommer) och när ugnen blir ledig ska jag göra majstortillabröd och sen müsli
När jag ändå stod vid spisen och födde barn halva dagen passade jag även på att göra en härlig svamppastej på torkad rökslöjskivling, smakprov på kvällens honungsprovning och igår fick resten följa med på nybörjarkursens svamputflykt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.