Skiva falukorv, tomater och lök (tunt). 700 g falukorv. -Mama Skogly ♥ 700 g falukorv. En facebookvän, Peter Sundin tipsade om det här goda receptet från Allers
Skiva korven ganska tunt. Strö på hälften av löken och paprikan och lägg på ett lager korv. Fortsätt med potatis, korv och resten av paprikan och löken
Hade några frukostkorvar i frysen. Så det blev ugnsbakad korv med härlig fyllning. Skär ett snitt över korven och lägg i en ugnsform och blanda ihop fyllningen
Skiva sedan upp falukorven, purjolöken och tomaterna i lagom tunna skivor och varva detta i en stor ugnsfast form tillsammans med krossade tomater, broccolin och div kryddor
Ta ut falukorven som nu delat sig så det är enkelt att lägga i fyllningen. 1 falukorv 800 g. Sätt ugnen på 200 grader och när den är varm sätt in falukorven som du snittat ganska djupt. 1 falukorv 800 g 2 dl riven ost
Och en ny version av falukorv som man inte kan få för många utav heller. Ugnsbakad falukorv är gott i alla de former, här har jag dock ris i botten på formen och korvskivorna är stekta
Detta är verkligen ingen svår matlagning alls, steka korv - göra potatismos - vispa grädde, lättlagat absolut, men halleda så gott vi tyckte att det blev
Så här gör du. 30 minuter. Vispa ihop ägget med mjölet och hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken, vispa upp och låt smeten stå och svälla i en timme
Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.