(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
skär upp morötter, potatis och lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader. börja med såsen, ta en kastrull, häll i 3 dl grädde, 2 dl mjölk, grönsaksbuljong, 1 msk sweet chili, peppar, en halv påse gräddsås
Filén fylls med röran och jag passade även på att göra ugnsrostade grönsaker samtidigt. Här kommer ännu ett gott fläskfiléreceptoch det går utmärkt att byta ut mot kycklingfile
Grillad oxfilémed messmörsås, majssalsa och rotsaker. Blanda falfria sorters rotsaker, lägg på plåt tillsammans med olja, vitlök, salt, peppar och timjan
Vilt blir det här i det Mårtenssonska köket idag när vi bjuder er på en vildsvinsytterfilé täckt med salami och svartvinbärsgelé, serverad med en smarrig bärig sås och ett spännande tilltugg som knastrar lite extra när man tuggar på det
Bryn filé, krydda med salt och peppar, lägg i en ugnssäker form och sätt mitt i ugnen. Mosa potatisen och blanda med äggulor, olivolja, riven parmesan, basilika, salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.