Filé av ryggbiff med grönmögelostsås. Jag visstefaktisktinteriktigt hur jag skulle göra när jag satte igångoch började laga detta men det blev otroligt nog jättegott
Rör ner crème fraiche, senap, dragon, Smaka av , salta och krydda med svartpeppar. På bilden har jag serverat med hemlagad klyftpotatis kryddad med dragon
Här kommer ännu ett gott fläskfiléreceptoch det går utmärkt att byta ut mot kycklingfile. Tinad fryste spenat blandas med mozzarella, riven parmesan, färskost, rivenvitlökochliterivetcitronskal – såååååå gott
Varmrätten blev det ingenbild på men i all enkelhet helgrilladevi en fläskfilé som hade marineratsidiverse godsaker, hasselbackspotatisoch Lohmanders Café de Paris-sås
Viltblir det här i det Mårtenssonska köket idag när vi bjuder er på en vildsvinsytterfilé täckt med salamiochsvartvinbärsgelé, serverad med en smarrigbärig sås och ett spännande tilltugg som knastrar lite extra när man tuggar på det
Bryn filé, krydda med salt och peppar, lägg i en ugnssäker form och sätt mitti ugnen. Perfekt bjudmat som går att förbereda och massor av härliga smaker
Häll ipotatisskivorna, vittvin, grönsaksbuljongpulver, vatten och torkad dragon. Vad beträffar örtkryddan använde jag idagdragon men det går lika bra med andra kryddor du har hemma, persilja kanske eller timjan
Blanda silloch crème fraiche. Servera med potatis. Tillservering. Låt sillenrinna av och skär den i ca 2 cm stora bitar. 1 förpackning5-minuterssill. 2 dl Arla Köket lätt crème fraiche senap dragon & honung. Kokt potatistill 4 personer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.