Svampdolmar med tomatsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 huvud savojkål, ca 12 blad
  • 200 g champinjoner
  • olivolja
  • 1 burk linser, 400 g
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 dl hackad persilja
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 dl riven cheddarost
  • flingsalt, nymald peppar
  • 1 gul lök
  • olivolja
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 burk krossade tomater, 400 g
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk grönsaksfond
  • 1 dl vatten
  • flingsalt, nymald peppar
  • potatismos

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.