Svamp- och rotsaksgryta med kolja och pepparrotscrème
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g koljafiléer
  • 1 tsk salt
  • 1 st lagerblad
  • 8 st vitpepparkorn
  • 400 g jordärtskockor
  • 400 g potatis
  • 1 st liten gul lök
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • svamp valfri mängd och sort
  • 2 dl vitt vin
  • 1 msk konc kantarellfond
  • 6 dl vatten
  • salt
  • vitpeppar
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • 2 dl Arla Köket® ekologiskt crème fraiche
  • 2 msk riven pepparrot
  • rivet skal och saft av 1⁄2 st citroner
  • salt
  • vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.