Pilaf är det ju inte heller… så vad jag ska kalla den är jag lite osäker på, risrätt. Detta är inte en risotto då en risotto är krämig och lös, gjord på avorioris
1. ). Häll lite olja i en kastrull, tillsätt sedan riset och spiskummin, salt och peppar. Bryn riset under omrörning till det har fått en brunaktig ton
billigt ) Vem Anita är vet jag faktiskt inte, men det har alltid varit â€Anitas risrättâ€, tror receptet kommer från farmor, så det får väl fortsätta heta så
Denna paj blir matigare och mer mättande,samt något nyttigare än en vanlig paj med bara vetemjöl. Kantarellerna har jag haft förmånen att få av våra snälla grannar
Dela fiskfilén och lägg den i en eller två smorda ugnssäkra formar. Salta och peppra. Täck formen med ett smörat smörpapper och tillaga i ugnen i ca 10 minuter, tills fisken är vit
Ugnsbakad fisk med sufflétäcke. Hej hej i solen. Ser ni att den skiner igen. Lyckan. Underbart verkligen. Tänk så mycket lite värme och solkan gör för humöret, i alla fall mitt humör
Det här är en irakisk klassiker och lite lyxigare med laxfiléer än som i originalreceptet där man ofta delar mindre fiskar i halvor och friterar dem med både skinn och ben kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.