500 g skinka. Skär köttet i strimlor. Ansa och strimla purjolöken. Skala och skär rödlöken i klyftor. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta
500 g skinka. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g skinka 150 g purjolök 2 rödlökar 1 tärning köttbuljong 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche franska örter 1 dl Arla® mjölk ½ tsk salt 1 krm svartpeppar
Krydda medpaprikapulver. Skär skinkan i tärningar och fräs tillsammans med löken. Ur Allt om LCHF tidningen snappade jag upp detta recept med fyllda paprikor, som var snabbt fixat och riktigt gott
Stek i några minuter på medelvärme. Blanda mangon med koriander och chili. Tillsätt Mifú strimlor och stek på medelvärme i cirka 5 minuter. 2 pkt Valio MiFú® Strimlor Paprika &
(Eller så använder du ett superpraktiskt mackjärn som gör att det går supersnabbt att fixa maten men efteråt blir det en massa jobba med att rengöra mackjärnet
Grovmixa eller finhacka skinkan, Kärna ur och strimla paprikan, flisa vitlöken, skölj och slunga spenaten, grovriv osten och skär mozarellan i mindre bitar
Krydda med oregano och svartpeppar. Låt puttra ett tag och blanda i broccolin löken och paprikan. Lägg detta i en form och häll på såsen av creme fraich med smak av vitlök och parmesan blandat med grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.