Bred ut på bakplåtspapper på en litemindrelångpanna. Imitt jobb som hemkunskapslärare kommer jag hela tideni kontakt medolikaallergier, intoleranseroch matregler så lite erfarenhet har jag ju så klart av anpassad kost men det är en annan sak så här i vardagen
Fortsätt med andra deghalvan. Smula jästen i en bunke och häll över lite av mjölkblandningeni så att jästen löses upp, häll i resten av mjölken, kardemumman, saltet och sockret
-valfrifyllning, vi hade kyckling, ananas, tomatsås, ost och oregano. -ett blomkålshuvud. Detta slår vanligpizzamed hästlängder för mig då det smakar apgott ochinte gör att Jag får ont i magen
"nu kan du väl sluta exprimenteramed pajdegar och hålla digtill det här". Degen var lätthanterlig, och pajskalet blev sådär fintochknaprigt som det ska vara
När vigidte oss för en massa år sedan - då kunde han knappt tänka sig att brygga kaffe-men något hände ochidag har han helt (nästan) kört ut mig ur köket, även om jag försöker återta reviretöiteförsiktigtmed att ha vardagsmiddagen klar då han kommer hem
Den här måndagens vegorätt får blilite annorlunda men väldigt god - härligt färgsprakande paprikormed en fyllning av blandad svamp, babyspenat och det naggande goda, rödbruna, lilla fröet canihua
Jag valde att dekorera den lilla tårtan lite annorlunda mot den stora, den här blev mer åt giraff-hålleti färger med bruna pricka på gul botten ochdekorationerna är gjorda i formar (som egentligen är tillplay-doh men aldrig använda)
Önskas en något mjukare skorpa kan bröden penslas med vatten ett par gånger under tiden de svalnar. Smula ner jästen i en degbunke, tillsätt vätskan och rör ut blandningen
Det som är super med denna ” cheesecake” är att den går att frysa så äter man inte upp allt är det bara att ställa in den i frysen igenoch ta fram till nästa tillfälle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.