Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
, saltade, pepprade och fördelade finhackad vitlök. Jag har faktiskt aldrig tidigare prövat att tillaga kolja på just detta sätt, och att äta den med just dessa tillbehör
2 450 g potatis (gärna cecile) 1 msk riven färsk pepparrot 1/2 citron 1/2 gurka 2 salladslökar 1 ask färsk dill 1 hjärtsallad ca 400 g koljafilé 50 g smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Vi har precis i Foodtwist sortiment plockat in saltade citroner från en sydfransk leverantör. Själv testade jag följande rätt med kikärtor och svartkål och använde som middagstillbehör
En sak som jag äter ofta i Italien, men som inte direkt tillhör vanligheterna bland gurkor och tomater hemma på ICA (ochdärmed är rätt svåra att få tag på i Sverige) är kronärtskockor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.