Som ni vet är jag inte speciellt bra på att laga vardagsmat (jag tycker helt enkelt inte det är lika roligt), men ibland tryter ekonomin och då är det bra att ha lite recept i rockärmen som man kan hala fram vid behov
Polenta med tomat och harissa, spenat ochstekt ägg. Jag tyckte det verkade lite udda att servera ett lösstekt ägg till, men det passade faktiskt riktigt bra ihop med de andra smakerna och konsistenserna
Stektagrönsakeroch gräddig örtsås till blev kanongott. Gjorde en full plåt ochstekte biffarna i ugnen tillsammans med kokt kulpotatis som även dom fick rostat lite i ugnen
Ikväll var det min tur, och jag hade bestämt mig för att göra Polenta. För att vara första gången jag lagade Polenta så måste jag säga att jag lyckades riktigt bra
Servera polentan med grönsakernaoch parmesankrämen. Vispa ner polentanoch koka på svag värme under omrörning tills gröten är tjock och släpper från grytans kanter
Det blir stektpolenta med rödlöksmarmelad, shitaketapenade och rökt tofu. Stektpolenta. Till min middag la jag även till lite rökt tofu som jag stekte knaprig i tunna skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.