Stekt kycklingbröst med gremolata, polenta och balsamicosås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 gram pollenta
  • 4 st kycklingbröst
  • 8 st sparris
  • 3 msk Touch of Taste Kycklingfond
  • 3 dl vatten
  • 15 st vårlök (ar)
  • 4 msk olivolja
  • 3 dl mjölk
  • 50 gram parmesanost , riven
  • 1 salt och svartpeppar
  • 100 gram getost , i bitar
  • 1 salt och peppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 st citron (er)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 4 msk bladpersilja
  • 3 msk olivolja
  • 1 salt och peppar
  • 2 msk socker
  • 2 msk balsamicovinäger
  • 4 dl rött vin
  • 2 msk Touch of Taste schalottenlöksfond
  • 1 maizenamjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.