Sätt ugnen på 175°C. Rör margarin och farinsocker poröst.
Tillsätt de grovhackade nötterna och solroskärnorna. Rör om.
Blanda bakpulver, grahamsmjöl och vetemjöl väl och tillsätt det. Arbeta samman till en deg.
Tillsätt den hackade blockchokladen. Dela degen i 30 delar och forma till små bollar. Lägg dem på en smord eller bakplåtspappersklädd plåt. Platta till kakorna.
Spröda nutella bakelser för 4 pers. Igår körde vi på en spontanmiddag med svärföräldrarna här hemma och då min mans syster gärna önskade efterrätt och jag kände att tiden var knaper gjorde jag denna superenkla efterätt med smördeg och nutella
Hjälp vad veckan springer på. Och snart är det långledigt igen. Känns som att semestern kommer i en rasande fart samtidigt som det är massor kvar på jobbet att göra
Spröda och luftiga baguetter som toppas med lite flingsalt. Passar perfekt till en soppa eller sallad. Goda att servera med bara lite smör eller en god olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.