Spenat och valnötsrisoni med parmesanfyllda kycklninglår och örtcitronette
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk olja
  • 1 salt
  • 1 tandpetare
  • 1 peppar
  • 8 st kycklinglårfilé
  • 1 dl parmesanost , grovriven
  • 8 blad basilika
  • 1 msk olivolja
  • 1 påse babyspenat
  • 1 salt och peppar
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 2.5 dl risoni
  • 1 dl valnötter , hackade
  • 1 st röd lök (ar)
  • 10 blad spenat , (kan uteslutas)
  • 1 krm salt
  • 0.5 krm peppar
  • 1 kruka(or) basilika
  • 2 msk pressad citron
  • 3 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.